Μονωση ΕΠΕ Εγγυημένη Μόνωση Κτιρίων Θεσσαλονίκη

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις

Μονωση ΕΠΕ Εγγυημένη Μόνωση Κτιρίων Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο άλλο δικό σας ερώτημα, μπορείτε να το υποβάλετε με e-mail και θα σας το απαντήσουμε το συντομότερο.

Πόσο κοστίζει μια καλή μόνωση ταράτσας;

Μονωση ΕΠΕ Εγγυημένη Μόνωση Κτιρίων Θεσσαλονίκη Η Κλασσική μόνωση ταράτσας αποτελείται απο θερμομονωτικό υλικό , κλίσεις αποροής ομβρύων υδάτων και στεγάνωση, κυμαίνεται μεταξύ 30-40€ ανά τετεραγωνικό μέτρο +ΦΠΑ ανάλογα πάντα με το βαθμό δυσκολίας του έργου και την επιλογή των υλικών (π.χ. θερμομόνωση με αφρό πολυουρεθάνης 5 cm, ή με τοποθέτηση πλακών εξηλασμένης πολυστερίνης, τύπου ασφαλτικής μεμβράνης). Σε κάθε περίπτωση, το πραγματικό κόστος μπορεί να δωθεί, μόνο με αυτοψία του έργου.

Τι είναι το “Εξοικονομώ κατ΄οίκον”;

Είναι ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα το οποίο δίνει τη δυνατότητα μέσο επιδότησης (υπό προϋποθέσεις) και τραπεζικού δανεισμού να υλοποιηθούν εργασίες σε κτίρια προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση. Το ύψος της επιδότησης ανέρχεται μέχρι και 70% του προϋπολογισμού έργου και μέχρι και 85% σε άτοκο διακανονισμό ανάλογα πάντα με το ατομικό και οικογενειακό εισόδημα του ενδιαφερομένου.

Γιατί έχω υγρασία και νερό στο υπόγειο ειδικά όταν βρέχει;

Λόγω ελλιπής ή πλήρης απουσίας μόνωσης εξωτερικών τοιχίων του υπογείου. Φυσικά το φαινόμενο δυσχεραίνεται και από την κατά περίπτωση μικρή αποστραγγιστική δυναμική του εδάφους, απο την θέση του κτιρίου ή ακόμα και από λάθη τα οποία έγιναν στην αρχική κατασκευή (θεμελίωση, σκυροδέτηση ) του κτιρίου. Απαντήσεις και λύσεις στο άρθρο " Στεγάνωση υπογείων".

Η θερμομόνωση με ψεκασμό πολυουρεθάνης είναι καλύτερη απο άλλες που υπάρχουν;

Η πολυουρεθάνη είναι κορυφαίο θερμομονωτικό υλικό κλειστής κυψέλης αδρανούς αέρα. Λόγω εφαρμογής χωρίς αρμούς και αμόνωτα σημεία και λόγω πολύ χαμηλού θερμικού συντελεστή λ λειτουργεί καλύτερα και αυξάνει περισσότερο συνολικά τη θερμική αντίσταση του δομικού στοιχείου το οποίο εφαρμόζεται. Για τα ελληνικά δεδομένα και λόγω του σχετικά υψηλού κόστους, μπορούμε να έχουμε κατά προσέγγιση το ίδιο σχετικά αποτέλεσμα και με χρήση άλλων θερμομονωτικών υλικών, ειδικά δε όταν τοποθετούνται συνδυαστικά

Ποιός είναι ο πραγματικός χρόνος ζωής στα ασφαλτόπανα;

Σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις των εταιρειών παραγωγής για τα πλαστομερή (ΑPP) 10-12 χρόνια και για τα ελαστομερή (SBS) 15-18 χρόνια. ¨Όλα αυτά φυσικά έχοντας ως δεδομένο την άρτια αρχική εφαρμογή της μεμβράνης, την πραγματική πιστοποίηση για το τι είναι η συγκεκριμένη μεμβράνη και φυσικά μέσα από ένα πλαίσιο συντήρησης τουλάχιστον ανά 2-3 χρόνια.

Γιατί τα προκατασκευασμένα θερμομονωτικά πλακίδια ή πλάκες είναι τόσο ακριβά;

Αυτό οφείλεται καθαρά στις εταιρείες παραγωγής των πλακιδίων. Πάντως ούτε εμείς μπορούμε να το εξηγήσουμε λογικά. Ήταν ένα καινοτόμο προϊόν πρίν 10 χρόνια. Τώρα πλέον είναι ευρείας χρήσης και λογικά η τιμή του θα έπρεπε να είναι πιο χαμηλή.

Θέλω να θερμομονώσω τη στέγη μου εσωτερικά τι μου προτείνεται;

Προτείνουμε αφρό πολυουρεθάνης από 6cm - 10cm, πολύ δυνατή θερμομόνωση με θεαματική αλλαγή στη θερμική συμπεριφορά του κτιρίου. Συμπληρωματικά λειτουργεί και ως στεγάνωση (μερική) λόγω σύστασης και εφαρμογής υλικού.

Γιατί έχω συνέχεια μούχλα σε πολλά σημεία τπυ σπιτιού μου;

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean nisl orci, condimentum ultrices consequat eu. Aenean nisl orci, condimentum ultrices consequat eu consectetur.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean nisl orci, condimentum ultrices consequat eu. Aenean nisl orci, condimentum ultrices consequat eu consectetur.

Έχετε κάποια ερώτηση και δεν την βρίσκετε στην λίστα μας;

Κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας το ερώτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

αποστολή ερωτήματος»

 

 

Θα θέλαμε επίσης να να σας ενημερώσουμε, ότι αναλαμβάνουμε την αποκομιδή στερεών αποβλήτων - μπάζων και την τοποθέτηση σκαλωσιάς σε άμεσο χρόνο στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

περισσότερα»

 

 

Δυνατότητα πληρωμής μέσο πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις για ποσά άνω των 1500€