Υγρασία και μούχλα

Υγρασία και μούχλα

Υγρασία και μούχλα

Υγρασία και μούχλα

Υγρασία και μούχλα

Υγρασια και μουχλα
Αναλαμβάνουμε να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα ένα σπίτι γεμάτο υγρασία και μούχλα.
Με θερμική απεικόνιση και μετρήσεις υγρασίας, εντοπίζουμε τα προβλήματα και προχωράμε στην επίλυσή τους, μόνιμα και διαχρονικά. Στεγνώνουμε με ειδικές συσκευές σε άμεσο χρόνο όλα τα σημεία τα οποία είναι γεμάτα υγρασία.
Μούχλα υπάρχει σε όλα τα κτίρια, ανάλογα με τη χρήση τους, με τον αριθμό των ενοίκων, με τις εσωτερικές θερμοκρασίες που επικρατούν στο χώρο ειδικά το χειμώνα, με το πόσο θερμομονωμένο και στεγανό είναι ως κτίριο, με τη θέση του (π.χ. βορινό) αλλά και με τη γεωγραφική του θέση ως περιοχή. Για τους παραπάνω λόγους δύναται να αρχίζει να συγκεντρώνει και να εμφανίζει πάνω στα δομικά στοιχεία (π.χ. τοίχους, ταβάνια, περιμετρικά κουφωμάτων) μεγάλες ποσότητες μούχλας η οποία αναπτύσσεται, πολλαπλασιάζεται και δημιουργεί αποικίες τρεφόμενη από οργανική ύλη (π.χ. σοβά).

Γνωρίζοντας ως εταιρεία και έχοντας αντιμετωπίσει πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε και αναλαμβάνπουμε πλήρη επίλυση του προβλήματος αλλά και ολοκληρωμένη αποκατάσταση των ζημιών εσωτερικά του κτιρίου, επανελέγχοντας το σε συγκεκριμένο χρόνο μετά τις εργασίες με θερμική απεικόνιση και μετρήσεις, δίνοντας εγγύηση ότι σε καμμία περίπτωση δε θα υπάρξει παρόμοιο φαινόμενο στα σημεία τα οποία έγινε παρέμβαση από εμάς.
Το κτίριο παραδίδεται άρτιο χωρίς να χρήζει καμιά επιπλέον παρέμβαση.

 

video