Θερμομόνωση με αφρό πολυουρεθάνης

Θερμομόνωση με αφρό πολυουρεθάνης

Θερμομόνωση με αφρό πολυουρεθάνης

Θερμομόνωση με αφρό πολυουρεθάνης

Θερμομόνωση με αφρό πολυουρεθάνης

Θερμομονωση με αφρο πολυουρεθανης
Υψηλής απόδοσης θερμομόνωση για ταράτσες - πυλωτές - στέγες με ψεκασμό αφρού πολυουρεθάνης δυο συστατικών ιδιαίτερα χαμηλού δείκτη θερμοπερατοτητας λ:0,021 με καθολική πλήρωση της επιφάνειας και παντελή απουσία θερμογεφυρας . Διογκώνεται σε άμεσο χρόνο έχει 100% πρόσφυση και συγκόλληση στο υπόστρωμα και επιτρέπει άμεσα βατότητα και επιπλέον εργασίες σε ελάχιστο χρόνο μετά το τέλος της εφαρμογής.
Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα άμεσα και εξασφαλίζει τουλάχιστον 4 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη εσωτερική θερμοκρασία (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες) καθώς και (35% τουλάχιστον) μείωση σε κατανάλωση ενεργείας του κτιρίου για θέρμανση και ψύξη . Παράγεται επί τόπου στο έργο, διαστρώνεται σε αλλεπάλληλες στρώσεις και λόγο της ιδιομορφίας του έχει την ικανότητα να εφαρμόζεται 100% σε κάθε επιφάνεια οριζόντια η κάθετη .
Δεν προσθέτει βάρος στην κατασκευή, ενισχύει την στεγανότητα λογά της σύστασης του αλλά και λογω της καθολικής του εφαρμογής χωρίς αρμούς. Εχει αντοχή σε φωτιά (Β2 class din 4102), είναι απόλυτα φιλικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον χωρίς εκπομπή επιβλαβών στοιχείων και πιστοποιημένο ακόμη και για εσωτερικούς χώρους .(Α9 ΒΒ committee for heαlth-related evaluation of bulding products.)Το ικανοποιητικό πάχος εφαρμογής είναι απο 4cm έως 10cm και είναι ανάλογο του μεγέθους του προβλήματος, της παλαιότητας του κτιρίου, αλλά και τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής.
 
video