Συνθετικές μεμβράνες PVC και TPO

Συνθετικές μεμβράνες PVC και TPO

Συνθετικές μεμβράνες PVC και TPO

Συνθετικές μεμβράνες PVC και TPO

Συνθετικές μεμβράνες PVC και TPO

Συνθετικες μεμβρανες PVC και TPO
PVC: Θερμοπλαστικές στεγανοποιητικές μεμβράνες που έχουν ως βασικό συστατικό τους το πολυβινυλοχλωρίδιο. TPO: Θερμοπλαστική πολυολεφίνη που συνδυάζει πολυπροπυλένιο και συνθετικό καου- τσούκ από συμπολυμερή αιθυλενίου-προπυλενίου, με οπλισμό πολυεστέρα.
Οι συνθετικές μεμβράνες PVC και TPO έχουν πεδία εφαρμογής για στεγάνωση στις οροφές κτιρίων, τις πισίνες, δεξαμενές πόσιμου , πράσινες οροφές κτλ. Λόγο της μεγάλης ελαστικότητας και της χημικής τους σύστασης, είναι πολύ ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, προσφέρουν την μέγιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία - όζον και έχουν ανθεκτικότητα στις παρασιτικές τάσεις.
Εξασφαλίζουν μέγιστο λειτουργικό χρόνο ζωής του συστήματος στεγάνωσης ανώτερο από κάθε άλλο υλικό το οποίο κατά περίπττωση αγγίζει τα 20 χρόνια .
Οι τεχνικές εργασίες στεγανοποίησης με μεμβράνες PVC και TPO προϋποθέτουν εμπειρία τεχνική κατάρτηση απόλυτη γνώση του αντικειμένου και σε κάθε περίπτωσηη άρτια τοποθέτηση βάση συγκεκριμένων κανόνων εφαρμογής των συγκεκριμένων υλικών. Η εταιρεία μας με μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό, και μέσα από ένα πλαίσιο συνεχούς εκπέδευσης εγγυάται κάθετα και αδιαπραγμάτευτα το θεμιτό αποτέλεσμα.
 
video