Εξωτερική θερμοπρόσοψη κτιρίου

Εξωτερική θερμοπρόσοψη κτιρίου

Εξωτερική θερμοπρόσοψη κτιρίου

Εξωτερική θερμοπρόσοψη κτιρίου

Εξωτερική θερμοπρόσοψη κτιρίου

Εξωτερικη θερμοπροσοψη κτιριου
Σοβαρή και αποτελεσματική παρέμβαση εξωτερικά του κτιρίου. Επι της ουσίας μιλάμε για εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη στα κτίρια με μεγάλη κατανάλωση ενέργειας σε θέρμανση και δροσισμό του κτιρίου.
Μείωση κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση έως 50% άνετη και ιδανική διαβίωση εντός του κτιρίου χειμώνα - καλοκαίρι. Διαγραφή φαινομένων συμπύκνωσης και κατά συνέπεια δημιουργία μούχλας εσωτερικά του κτιρίου με κακές συνέπειες για την υγεία των ενοίκων. Η προσθήκη εξωτερικής θερμοπρόσοψης σε υφιστάμενο κτίριο (ως σύνολο) αποτελεί σημαντική και ουσιαστική αισθητική αναβάθμιση. Υψηλή αντοχή του κτιρίου σε καιρική και μηχανική καταπόνηση, χωρίς ρηγματώσεις, σπασίματα, αποσαθρώσεις κ.α. ενώ παράλληλα αυξάνει την συνολική στεγανότητα του κτιρίου.

 

Τοποθετούμε και υποστηρίζουμε όλα τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων (Knauf - Baumit - Sto κ.α.) σεβόμενοι πλήρως τις προδιαγραφές κάθε συστήματος, προσαρμόζοντας το στις ιδιαιτερότητες κάθε κατασκευής, ώστε να εξασφαλίζουμε στο 100% όχι μόνο το λειτουργικό αλλά και το αισθητικό τους αποτέλεσμα.
Μέσο του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ΄οίκον¨η πρόσβαση σε κατασκευές εξωτερικής θερμοπρόσοψης είναι πλέον πολύ εφικτή. Με υψηλή επιδότηση από 35% - 70% και άτοκα ή χαμηλότοκα δάνεια και θέτοντας ως βάση ότι τα χρήματα της επένδυσης αφαιρούνται ήδη στα πρώτα 5 χρόνια από τα έξοδα θέρμανσης και δροσισμού του κτιρίου, θεωρούμε, ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία και δεν πρέπει να πάει χαμένη.
Η εταιρεία μας μετρώντας αρκετές εδώ και χρόνια παρεμβάσεις εξωτερικής θερμοπρόσοψης με άμεση ανάληψη ή μέσο συνεργασίας με τεχνικές εταιρείες και ανεξάρτητους μηχανικούς, αναλαμβάνει το σύνολο του έργου, μελέτη - ενεργειακή επιθεώρηση - κατασκευή του συστήματος, παραδίδοντας το έργο στο σύνολό του μέσα σε συγκεκριμένους χρόνους, με εγγύηση κατασκευής και αρχείο θερμικών απεικονίσεων, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

video